Welkom bij Rayburn.nl!

“De Rayburn is een prachtig gietijzeren fornuis van Britse makelij met een eenvoudig bedieningsgemak en optioneel voorzien van een heet watersysteem en/of centrale verwarmingsboiler. De Rayburn is vervaardigd door het bedrijf dat achter het gerenommeerde AGA staat en bereid de meest smaakvolle en heerlijk gekookte maaltijden.”

Open op afspraak

Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom in Vorden (Gld), waar u de verschillende  modellen kunt bekijken. We werken op afspraak, zodat we ruim de tijd kunnen nemen om al uw vragen te beantwoorden en de werking van de Rayburn te laten zien.

Open dagen & fairs

Eens in de 3 maanden hebben we open dagen met kookdemonstraties, waar u de meest heerlijke gerechten kunt proeven. Houdt u hiervoor onze agenda op deze site in de gaten!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Willy & Gert-Jan Kip